15 USD UNTUK SETIAP 10 LOT!
Tawaran terhad - hanya sehingga Januari 10!
Days
Hours
Minutes
Seconds
15 USD UNTUK SETIAP 10 LOT!
Tawaran terhad - hanya sehingga Januari 10!
Days
Hours
Minutes
Seconds
Dengan 'Christmas Fairytale' anda akan mampu menerima sehingga $15 untuk setiap 10 lot yang ditutup dengan baki akaun dagangan pada 100 USD sahaja!
Dengan 'Christmas Fairytale' anda akan mampu menerima sehingga $15 untuk setiap 10 lot yang ditutup dengan baki akaun dagangan pada 100 USD sahaja!
Bagaimana untuk menyertai di dalam 'Christmas Fairy Tale'?
Miliki 100 USD atau lebih di dalam akaun dagangan anda
1
Berdagang dan menerima dana-dana bonus ini!
2
Mula dapatkan faedah sekarang juga!
Bersama dengan
Autorebate Extra
• +10% tambahan pulangan tunai untuk setiap lot
• Sehingga 33 USD setiap 1 lot
• Jumlah amaun pulangan tunai adalah tidak terhad
Ketahui lebih lagi
Deposit Bonus 100%
Panas
• Tanpa sekatan, tanpa tarikh luput
• Tidak dibatalkan walaupun dengan kemerosotan ekstrim
• Amaun lot adalah hanya 1/2 daripada amaun bonus
Ketahui lebih lagi
SYARAT-SYARAT TERPERINCI
 1. Promosi ini sah dari 02.12.2019 hingga 10.01.2020
 2. Bonus maksimum untuk satu akaun adalah terhad kepada $500. Secara umunya, semua akaun pelanggan secara automatik mengambil bahagian dalam kempen ini, terkecuali kepada "FLEX Newbie", PRO dan akaun S.T.A.R.
 3. Hanya akaun-akaun yang dibuka di dalam MetaTrader 4 mengambil bahagian di dalam promo ini
 4. Hanya lot diniagakan pada Forex dan spot metals diambil kira untuk pengiraan bonus.
 5. Lot dikira secara berasingan bagi akaun setiap trader.
 6. Sekiranya baki akaun menjadi lebih rendah daripada 100 USD, akaun tersebut akan dikecualikan daripada action bonus ini. Sekiranya baki akaun ini menjadi cukup untuk mengambil bahagian dalam promosi, pengiraan lot akan bermula dari permulaan dan lot perdagangan pada sebelumnya tidak akan diambil kira.
 7. Locked dan multidirectional position tidak layak mengambil bahagian dalam promosi ini.
 8. Syarikat mempunyai hak untuk membatalkan semua bonus dikira jika penipuan atau melanggar syarat-syarat promo-action ditemui, khususnya, menipu dengan jumlah perdagangan dengan apa cara sekalipun.
 9. Semua amaun adalah di dalam Dolar U.S. (atau sen U.S.), atau persamaannya yang dikira untuk akaun mata wang lain berdasarkan kepada kadar semasa.
 10. Di dalam kes pengesanan sebarang aktiviti penipuan (seperti: penerimaan bonus oleh seorang pelanggan daripada beberapa profil; dagangan daripada beberapa profil oleh seorang pelanggan; penjanaan lot tanpa sebarang tujuan dagangan; dagangan pelbagai-arah; mana-mana pelanggaran yang lain terhadap perjanjian Pelanggan dan Peraturan mengenai prosiding untuk bonus dan promosi; dll.), Syarikat mempunyai hak untuk membatalkan bonus ini dan semua dana bonus, termasuk keuntungan bonus, tanpa notis.
 11. Di dalam kes pengesanan terhadap sebarang hubungan di antara dua atau lebih profil (alamat IP, peranti, dll.) penggunaan peralatan yang tidak diketahui (rangkaian tidak berpusat/hibrid, 'Tor', pelayan (server) proksi, rangkaian-VPN, perisian khas, dll.) syarikat mempunyai hak untuk membatalkan bonus ini, termasuk keuntungan bonus, tanpa notis.
Untuk menolak berpartisipasi dalam aksi promo silahkan mengirim surat permohonan ke support@fortfs.com atau gunakan sistem permintaan yang tersedia di dalam Kabinet Trader anda.